AKTUELNO

U Zadruzi 1 bila je zaljubljena, sada je mnogo trezvenija!

Luna Đogani je sa Zoricom Marković u dnevnoj sobi komentarisala događaje iz prethodne sezone Zadruge. Naime, u Zadruzi 1 Luna je imala svoj ljubavni zalet sa pevačem, Slobodanom Radovanovićem, koji je svoju ženu, Kristinu Kiju Kockar prevario zbog Đoganijeve.

U prethodnoj Zadruzi Luna je sa svojim tadašnjim izabranikom imala u više navrata seksualni odnos i to javno. Zorica je od ulaska u rijaliti bila protiv te veze, što je jasno i iznela u etar. Međutim, vreme se promenilo, pa u drugoj sezoni Markovićeva ima poseban odnos sa Đoganijevom.

Foto: TvPink

Znojila sam se kad sam gledala nas dvoje, naše klipove i kad sam čula šta smo radili. Nikada više ne bih imala s*ks u rijalitiju, prvo što moji to gledaju - izjavila je Luna.
Meni je to bilo odvratno, zbog tvojih roditelja prvenstveno. Ja kad sam ušla ovde tek sam videla da si ti ženo bila slepa kod očiju - odgovorila joj Zorica.

Foto: TvPink

Najgore što sam videla  da si postala rob nečiji, gde god da ti je neko dobronamerno rekao, ti si videla to kao napad - dodala je Markovićeva.

PROČITAJTE JOŠ: TAMAN SU SE SMIRILE STRASTI, a onda je Matora rekla nešto što je Sanju RAZBESNELO DO SRŽI! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'